LURADE

Hej! Vi lurade ett par killar...På Skype för övrigt...Att liksom...Äsch Fia får förklara ;)

Ja först sa vi att Josse höll på att spy typ i sängen och allt, och sen att jag skulle/åkte hem och dom fatta ingenting. Jag satt liksom där hela tiden och viska med Josse och spela rollercoaster (mobilspel) och de satt och prata med Josse om att det var synd att jag hade åkt typ.
SKIT KUL!!!

Fast det var ju så att jag hade sagt till en av killarna (via msn) att vi bara lurades och så där och han lova att inte säga något. Ena killen sa sen när vi hade avslöjat oss att han typ hade vetat det hela tiden typ. Fast vi innerst inne vet att han inte gjorde det. Han kanske anade något men uppfattade det helt enkelt inte direkt. SKIT KUL!!!

Oj Oj trötta är (åtminstone jag) vi och måsta bara hitta på nåt att göra så här på kvällskvisten...Hmm näj (nej) Natten 20 i tolv lite lätt sådär bara! GÄÄÄSP :)

Men efter att vi kom hem har väl att sitta och glo framför datorn och och prata på skype det ända vi gjort.

Kanske lite barnsligt gjort, men vi är barn än... typ

Men ja godnatt då /Mvh Josse & Fia


Varning för livsfarlig Josseorkan ;)

Hej! är hos Josse nu då och vi försöker hitta kabeln till datorn så att Josse ska kunna överföra sina bilder men det går ju sisådär med det...
Vi var till uffe på berget och firade valborg och Josse trotsade sin höjdrädsla och vi gick hela vägen upp i tornet!
Sen gjorde vi väl inte så mycket mer där,vi hade tävling vem som kunde äta en hel munk utan att slicka sig runt munnen och båda klarade det. Josse hade helt klart mest socker dock.

Ja så blev man ju lite sur nu....Mamma har ju gått och rotat i ens grejjer och så är kabelf*n inte där. Har ni nångonsin kännt så här om era föräldrar?? Man kan ju blir rätt irriterad kan jag ju bara säga...Om man vill ha sina saker ifred så ska de väl inte gå och rota och rådda (stavning) bort allt..Ah, arg!

Men ska ju och rida imorgon och då kommer Josse antagligen med, dessutom kommer mamma och tittar vilket hon aldrig brukar göra. Lite nervös kanske jag vet inte det brukar inte gå så bra när det är folk och tittar men det är väl mest för att man vill visa sig från sin bästa sida särskilt som det var så länge sen mamma såg mig rida och ja...

Och ska se om mamma kan ta med hennes kamera så kan Josse fota och så kanske jag kan lägga upp dom då det beror på om hon orkar fota.

Hoppas att det inte blev alltför råddigt i mitt rum efter att : "Orkanen Josefin" slog till på jakt efter kabelf*n ... ;) Hoppas bara att jag/vi hittar den där kabeln annars får ju JAG aldrig upp nåra bilder..Bara Fia...Och så kan vi ju inte ha det ;)

Okej men tack för den här gången! /
Sofia & Josse :)



för första gången djurrelaterat

Ska ju som bekant till Josse idag,halv 2 för att vara exakt. Har inte så mycket att skriva om men tänkte rota runt lite i datorn och se om där finns några bilder
(Roxy)numera bortgångna mamman till min kanin Bettan
hittade en bild på vårat stall

Valborg!

Hej!
Idag, som alla vet är det (lite fint) : Valborgsmässoafton. Jag har vaknat typ för en timme sen och ska just hoppa eller gå (så att inga sakdor händer) in i duschen. Sen MÅSTE jag städa Tofsans bur! Usch tycker ju synd om henne. Men efter det så blir det väl att jag ska försöka få tag på det där nedladdnings bara fotogrejset. Så att man får in foton nån gång här i livet. :) Men för övrigt så blir det en helt vanlig morgon för mig. Fia kommer ju senare på dagen runt ett skulle jag tro. Så man får väl se vad vi kan tänkas hitta på...

Nej, nu måate jag verkligen duscha...eller äta? 

Ivarjefall så önskar jag er en JÄTTETREVLIG VALBORG! :)

/Mvh. Josse

I have a lot to talk about today...

Igen....Men nu av en helt annan andledning (jag vet att det inte stavas så) Det är en sjukt irriterande hmm..pojke som går i min klass..Han ljuger så....jääääääätemycket och han är helt störd! Nu är jag lite lessen och trött på han. JKag förstår bara inte vad han tycker är så jä*la kul med att göra så!!! Jag blir så lessen... Det är så taskigt.. Jag önskar bara att facebook inte fanns iblan så att man slapp påhopp av helt störda människor. L.N

Med lessna hälsningar Josse

Överflöd...

VA F*n Kitty sitter och jamar utanför dörren igen. Okejdå släpper väl in henne

/Mvh Josse

Förberedelser

Katten sover precis bredvid mig...OCH SNARKAR!!!! Han gick just över tangentbordet så att jag fick börja om här på bloggen. Sune är det som är så skillad. Kitty är ute och stod just och jama utanför dörren..MEN öppnade jag dörren? Nej, för då går hon ju typ aldrig ut igen. Hon brukar var ute helst typ en halvtimme sen vill hon in. Men ja, hon är bara ivägen och jobbig så hon får väl stå ut lite. Ozzy, har jag försökt få att bli innekatt för han är så lite och kaxig och vi bor jättenära vägen så jag är rädd att nåt ska skrämma honom så att han far ut på vägen och blir påkörd. Jag kan bara inte tåla det.

Tudor vår lilla Shappis han ligger och sover som typ resten av hushållet gör. Snarkningarna är inget undantag. Torr nos och underbart söt. Tofsans bur ska man ju lag sig ner och städa idag oxå så att inte Fia får hjärtslag när hon kommer. Oj, vaf*n blev det där? Jo, självklart vill jag att hon ska ha hjärtslag! <3 men jag menar så att hon inte får nåt ryck av att det är så inte städat i hennes bur! Det var ju typ sex dgr sen jag städade sist! hehe...Mina orkidéer dör väl av vattenbrist men ska vattna dem imorgon. Tror jag. hehe Innan Fia kommer. Att vara fräsch och nyduschad kanske uppskattas på Fia fronten hehe.

Jag planerade att ta med henne (eftersom det är valborg imorrn) till Sund så att vi kan sitta där och kolla på Majbrasa :) MYYS sen far man hem bloggar lite kanske om dagen så sover man lite och ja. Ah! Va kul det ska bli :)
Mkt text nu men.  Jag hoppas bara att mamma orkar fara till Sund och titta på brasan imorgon...Fast va f*n vi gör ju typ aldrig nånting så det blir väl lagom trevligt!

Har en överraskning åt Fia som jag ska ge henne på avslutningen i skolan i sommar!! På tal om ingenting bara :O Hoppas att hon gillar den!

/Mvh Josse

Minigolf och dåliga datorer

Hej!
Nu är det så att...jag vet jag är kvinnan med bilderna! :) (tack för att du kallar mig kvinna Fia ;) Känner mig vuxen och fin nu. Men ivarjefall så datorn är en sån där dator som inte har skivgrejs så skivan som man installerar fotogrejset funkar inte...+ att jag hittar inte installeringsskivan vilket bara är ännu bättre. Jag tror man kan installerade det från nätet så att det ändå går att fixa ;)

Ja, kom just hem från minigolfen, alltså äventyrsgolfen vid ångbåtsbryggan. Hade en kul dag och kom näst sist...Av nio stycken...Jag är ju fullkomligt bääst alltså :) Men det var kul och de e huvudsaken. Jag faila lite ibland med att t.ex skjuta ut golfbollen ut till en annnan bana...Suurt. Sen var det också så att när de andra (min familj och nåra ur min släkt) åt mat, åt jag glass....Gräädd. Mums...slutade dock med att jag sitter här i köket och äter godis..ehhe.. Fia ska ju hem till mig imorgon och sova här...Man får ju se vad vi kan hitta på då..Kanske har lyckats installera grejset som man behöver för att ladda upp bilder då kanske.... Men vi får se :)

Kram Josse


Nu får det vara nog!

Tycker det är konstigt hur svårt det är för min pappa att inte sitta och picka på mig ända till jag går där ifrån
T.ex. Det här hände just: Jag sitter med Sanna,Åsa,mamma,morfar och pappa ute i solen och äter glass och smörgås (udda kombination jag vet). Jag har just ätit glass och sitter och äter lite ost.

de andra sitter och pratar medans jag sitter där tyst,och då kommer hunden

Pappa: ja nu ska Nellie tigga glass men du har väl redan bökat i dig all glass Fia!
(jag dissar honom för jag vet att det bara blir bråk annars)
det går en stund utan att han säger nått
Pappa: osten kommer ju ta slut Fia
(fortsätter dissa honom)
pappa:du har ätit upp hela osten snart Fia!
och sådär håller det på tills jag går därifrån.Det värsta är kanske inte att han sitter och retas, men han har alltid gjort det och han gör det inte mot någon annan. Dessutom säger ingen något innan jag går.Och det här är vad jag får stå ut med dag ut och dag in. Det har visserligen varit bättre men vaf*n han är en vuxen människa.

För JAG tycker att jag är tjock och då behöver kanske inte han antyda det varje gång jag äter eller vad tycker ni?


loppisfynd

Hejsan svejsan! Josse och jag var ju på loppis igår och det här är våra inköp:

en typ stenålders kamera med endast 3.1 megapixlar (kostade bara 2 euro)

en enligt min syster scary typ docka (5 euro)

små geleiga bollgrejer som sväller i vatten. De ser ut sädär från början. ( fick dem gratis med dockan :) )

Josse köpte

Två t-shirts (ingen aning om priset)på den ena stod det wild animal och på den andra stod det på baksidan 100% hot ;)

Hon köpte även ett par jättefina örhängen.

Men nu är det så att Josse är kvinnan med bilderna så det kanske kommer in lite bilder senare i ett inlägg av Josse.

                                                                                                            / Mvh. Fia


Bloggis!

Idag har det ju varit skojj! Varit på Nattloppis hos Gubben&Gumman i Hammarland och det blev typ niget loppis för Fia och mej utan mer som en bloggis. Vi bloggade och fixade. Men lite loppis vart det ju, Fia köpte en "människa" för fem euro. Och så grillade vi korv där och Fia och jag gick och petade på allt och försökte t.ex få en massage grejj att funka. UTAN RESULTAT! Vi tröck och tröck men inget hände. Sen vart det lite konstigt tycker jag...Jag höll på klämma på en förpackning med en massagegrejj och då så sa Fia att: Men Josse! Den har ju inga batterier!
Och så försökte hon själv... Lite underligt.
Vi hittade en kopp som det stod: Forget me not på och jag måste ju såklart ta kort på den haha...

Jag tror knappast att Fia har tid idag med bloggen, nu när hon skaffat pojkvän...Hon är ju så upptagen med honom...Han gick ju och höll om henne hela tiden...GUULLIGT!!! Fast hon hade det kämpigt med att få honom att göra det...

Sen från absolut inget, så provade vi hattar och Fias var en sån där hatt man har på t.ex safaris i Afrika. Och min var mera äldre england. haha alla skrattade åt oss...Det var verkligen svårt att inte göra det... Men nu är det så att bilderna kanske kommer nån annan gång...Jag menar orka ålla på med det nu ;)

Puss&Kram Josse

Vårt äventyr

Efter mycket hårt jobb har vi då gjort den här bloggen...
det började med att epostadressen bråkade...hehe. Sen bråkade den lite till, och sen skulle vi ju fixa designen vilket drog ut på tiden lite. När vi skulle skriva in epostadressen slutade det med att vi skrev samma adress typ tusen gånger. Innan vi kom på att det var fel adress. Vilket ledde till allmänt skrattanfall, efter det skrev vi även fel lösenord vilket ju var jääättekuul!
Men vi heter Sofia aka Fia och Josefin aka Josse och vi är extremt djurintresserade.
Sofia

Jag älskar hundar och ja jag vet inte vad jag ska skriva. Jag rider på stall aftonsol och i sommar ska jag på ridläger till kimito (finland). jag har två marsvin, en kanin och en katt som heter Findus och jag vill bara säga:
mitt katt är bättre än ditt katt!! Min familj har en golden retriver som heter Nellie
Josefin

Jag älskar också hundar. Jag har också ett marsvin (Tofsan) och så har jag tre katter (Ozzy, Sune och Kitty) sen har man ju tre hundar. En Shappis (shapendoe) Tudor, två Chihuahuor (stavning?) Amigo och Chocho. Min mamma och pappa är skilda så Chihuahuorna bor hos pappa och hans fru.
Kram från Fia & Josse

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0