Högstadiebesök...

Ja det var ju det här med högstadie besök...  Ingen som man känner, känner sig helt totalt forever alone... Det skulle vara betydligt mycket bättre om jag gick i klass med nån jag känner...typ FIA!!! Alltså jag blir irriterad... Kände mig inte riktigt hemma. Men man fick ju god glass! :)  Glupsk som man är. Idag kände jagi nte för att skirva så mycket märker jag... Sitter mest på Skype nurå..   



<3 Josse

Only Me?

Är det bara jag som inte tittar på Eurovision Song Contest?  Hade bara lust att säga hela namnet... Nåja, har haft den bästa eller om man säger roligaste kvällen på länge.. Sorgligt nog är jag ensam! Jag har kollat lite på hur många vindruvor Gina kan få in i munnen och på William Spetz. Också har jag drogat lilla One Direction.  Nu har jag börjat märka att jag ÄÄÄÄÄLSKAAR(!!!!!!!!!) Louis William Tomlinson!! My gosh! Jag bara drogar honom nu...Kollar på fakta och lyssnar på hans solon och lite smått sånt.    Han är en såndär som man vill vara med och på riktigt ha trevligt (låter ju roligt O.o) och skratta med.  Mer än att man skulle måsta prata engelska men okej.  Han gillar tydligen tjejer som pratra med stark accent (?) . ÄÄÄÄlsskar också Moments av 1D. 

På Facebook finns ju en sån där grupp som kallar sig : Dela din blogg på facebook liksom wohhoo!? Är med i den dock och jag drunknar.  De håller på hela tiden i chatten : Igår var det första gången jag badade! Badkläder är för losers! Herreguuud! Jamen alltså, Dagens outfit ett par shorts som gick till midjan och sockor på fötterna!! Nej nej tröttnar inte alls på att de håller på varenda minut!  Jag håller på att dö lite grann...

Är det någon som har läst : Johanna Thydell I TAKET LYSER STJÄRNORNA ?

För jag har nänmligen inte det. Tänkte bara att ni skulle veta det.

Är det någon som är höjdrädd? För jag är som ett LITET barn när det gäller sånt. Medans typ ingen annan är så töntig med det som jag är.  Ytterst sorgligt.

Jag har (från en sak till en annan bara) aldrig rest utomlands... Om man inte räknar med Sverige och Danmark. Men sen har jag heller aldrig flygit. Vi har liksom inte råd. O.o Triiist.


<33 jOsSe

blööö för rubriker( Fia)

hej jag sitter och drogar Ed Sheeran lite lätt nu hehe...
Orkar inte nämna att jag har superdålig uppdatering men nu har jag redan sagt det. Får väl hoppas att det blir bättre men vet inte om jag orkar. Jag har för dåligt tålamod och är för lat men jaja det är bättre än mina förra bloggar iallafall.
Vet ärligt talat inte vad jag ska skriva så hörs elr nått.?

Superdålig

Hej!  Jag börjar tröttna på att jag är superdålig på att blogga... Men okej, kom hem från klassresan just!! Vi var på Heureka, Borg backen ( även känt som Backeborg tydligen, enligt Fia ;) Öhm...Vi var på riksdagshuset och träffade Elisabeth Nauclér. Fia och jag satt typ ihop i TVÅ dagar...Heheh men vi åkte tåg igår TVÅ timmar, blev betydligt mycket roligare när man fick sitta bredvid bästaste FIA!! Och skratta lite...Och proppade i oss typ TVÅ tupla.  Sen mitt i allt flummet så sa Fia : "Tänk om det skulle sitta en helt random klle här och han skulle säga : SKIT POMMFRITT!! (om något gick dåligt då antar jag) och då skulle hans kompis eller nåt skulle säga : okej! OCH SKITA POMMES!! Asså det är typ det jag kommer ihåg någorlunda. Nej just ja, vår klasskompis, L.N han la sig ner i Fias och min famn och låg där...Fia började peta på hans mage och jag slänge hans ipod rakt ner där nere.. Som för övrigt var typ just om jag skulle böja ner huvudet så skulle jag kommat dit...GJORDE INTE DET DOCK!!  

Nu lite information om mig hehe.... Jag ska ju börja Öhs och jag ska få gå i 7 D :) Wohoo!! Och det mest töntiga var att...Gissa...





Min lärare heter Rickard Munsterhjelm....


<33 Josse

Hehe

Hej, asså jag har typ inte alls glömt bort att blogga helt haha :/!

Sorry då! Men nu ska jag skriva om en lite random sak...

Mamma och jag var på väg in till Smarket och så hörde man en hund skälla.

Mamma: det där var ju en sån där phalenee'(med helt fel uttal för övrigt) som jag tänkte köpa till dej när du fyllde år förut!
Jag: (jag har alltid velat ha en egen hund)ÖÖH jaha!
tystnad

Jag: hur många gånger ska du fundera på att köpa en hund till mig innan du faktiskt gör det? (hon har gjort det 2 gånger nu!)
Mamma: nää men jag fundera på det innan jag tog mej till sans!

Jag blir liksom lite halvt galen! Jag sitter och nojsar på mamma inför varje födelsedag och jul att jag vill ha en hund, och sen hon bara: ja jag fundera ju på att köpa en sån där till dej förrut!Som att typ jaj jag tvättade ju en tröja igår jag!

Jaja bättre det än inget!

Var och klippte mig igår! Ska försöka få upp en bild sen!

herregud! många utropstecken i det här inlägget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                                                          /Sofia som har en mamma som funderat på att köpa hund!

Lucy <3

Är det någon som läser det här som har marsvin så vet den personen hur otroligt irriterande det kan vara när marsvinen piper så fort man gör ett ljud, men du vet kanske också hur otroligt rädd man kan bli när man INTE hör det...

Jag sitter här och jag blir galen för att det är så tyst i mitt rum. Jag har ju haft 3 marsvin och när hon ena hade dött tyckte jag att det var tyst eftersom hon var den som alltid pep högst och man visste verkligen att det var hon...

Det var cirka ett år sedan. Nu är det helt tyst i buren för igår dog Lucy och Jojo har ingen att prata med och jag får panik för innan behövde man bara säga gummorna är ni däär! så hörde man dom direkt men nu gör man inte inte det det är helt tyst.

Lola och Lucy, jag kommer aldrig glömma er<3

Nu måste jag altså köpa ett nytt marsvin för marsvin ska aldrig vara ensamma så är det nån som har marsvin till salu så RING MEJ!
                                      / Fia och Jojo<3

Glömde en grej!

Om det var någon som brydde sig! Jag tog ju blodprov (två rör) för köldkörten (stavning?) och röntgade handleden...Blodprov AJJJJJJJJ!!! Sjukt störande...MEEN!! Jag är frisk, there´s no problem with mee! Mina värden var bra, tilväxt grejset i handleden var öppen (vilket menas med att jag fortfarande kommer att växa men lite senare dock) yey! och jag kommer att hata vår skolhäsovårdare 4eva!! för att hon tvingade mig att oroa mig..Plus att hon sa att jag är tjock...Tack...Hon är ju inte smal själv om det var någon som undrade...Sorry...vill inte egentligen vara elak men... Jag måste dock äta mera kalciumtabletter...(för övrigt smakar det skiiit) och dricka mera mjölk..men mjölk är så jä*la äckligt!! Men jag mår bra och jag är frisk...Mer än att de tog blodprovet på utsidan av armen vilket var lite skumt..Det är värst gult och blått där nu hehe :)

//Puss Josse <3

Duuktigt!

Är det bara jag eller är jag väääldigt frånvarande? Ja, ivarjefall så är jag hos min pappa nu och har just varit hos min farmor och farfar i sund. fick 15 e :) Ja som ni kanske vet så kan ju inte jag lägga upp bilder när jag är hos pappa...Och nu är kabelf*n borta...Måste köpa en ny alltså detta funkar inte, bara är å alltså... Jag är lite ledsen, (fråga mig inte varför)( jag hade lust att stoppa ett ! efter varför, för jag vet varför men...Okej helt ärligt...Vem bryr sig!?  Saknar skolan jääättemycket.. p.g.a Fia!!! Jag har ingen aning om varför jag saknar henne s mycket nu men...Som alla som träffar henne vet att hon är SUUUPERMYYSIG! Så det är väldigt svårt att vara ifrån henne... Undrar bara hur det kommer att gå när man far upp till högstadiet...Hon far ju till ett helt annat högstadie!! BUHU!!!!!!!! Men ja... Godnatt har jag lust att säga men det stämmer ju inte riktigt :) Klockan är ju bara 20 i sju hehe, men vem säger att man som blivande 13 åring (säger så istället för tolv, för att det låter som om jag är tretton om typ 3 dar eller nåt :) inte kan vara trött? Klockan 20 i sju var det ja...

// Puss Josse <3

hopptävling!

Asså jag blir galen! Jag har ingen lust att blogga just nu och tror ni inte att när jag har skrivit typ halva inlägget stängs internet av så att jag måste börja om ?

Skrev iallafall att det gick bättre den här gången ( på ridningen ) än förra gången då hon stod still. Inte helt perfekt dock, hon tvärnitade i galoppen och sparkade så att jag nästan flög av!

Anmälde mig till hopptävlingen också, jag önskade Fröken eller Plexus men det blir säkert Plexus eftersom Frökentyp inte har tävlat så många gånger men hoppas att det blir Fröken.

Samuel MÅSTE FÅ VARA MED MIG NUUUU!!!! Så hejdå
                          
                                                                               / Fia <3

hatar att fylla i denna ruta!!!!!!!!!!

Hej, asså vad har jorden emot mej idag egentligen?(kommer till det senare) (vet inte hur jag ska förklara så skiter i det helt enkelt)

Vi var ju till ÅCA i morse och det var väl helt okej, inte för att det var kul men vi fick ju smaka på glassen iallafall hehe (för er som inte vet det så gör ju ÅCA glass numera).

Men jag blir så trött på vår musiklärare ibland. Vi är bara fem tjejer i vår klass och typ en gång varje lektion så skickar hon ut oss att öva själva på en låt och så sitter hon med killarna och sjunger med och kompar dom och allting! Jag menar vi är inte SÅ mycket bättre en killarna, ibland kan vi nästan inte enns melodin!

Orkar inte skriva mer nu så ska spela sims, hehe.

Vad vill ni att jag ska skriva om förresten? Vill ni att Josse och jag ska skaffa bloglvin?
SKRIIIIIV!!!!!!!!!
                   
                                             // Fia <3




Ps. undrar vad som har hänt med att jag skulle
fota förresten, men jag fotar faktiskt
hela tiden när jag spelar sims om ni
 ville veta... Ds.

ÅCA

Hejsan igen då. Skönt att Josse är tillbaka.

Var ju på skötarträff idag och vi skulle träna inför vårfesten. Vi besämde att jag skulle hoppa endå istället för dressyr så att vi har lektionerna som kommer vara tillsammans istället och då blev jag glad för vem älskar inte att hoppa.

Hann inte öva idag dock men jag hoppade en fem och en halva iallafall.

Jobbigt att missa sovmorgonen imorron vi brukar ju börja tio men nu ska Marika ( Hannas mamma) hämta mig kl 8. Brukar inte behöva gå ut före kvart över (när vi börjar nio) Men jaja blir nog endå ganska chill (stavning at vara på ÅCA.

                                     Hejdå puss Fia 


Who´s bad?

Förlåt så jättemycket för min dåliga uppdatering!! Jag är just nu hos min pappa och är mest på facebook. Idag kan jag inte tyvärr lägga upp bilder..(inte för att det någonsin hänt förut) Men jag (mamma) har hittat kabelf*n!!! Tjoho!! Och skivan för programmet för fotogrejset.

Längtar jättemycket till det att jag har så pass mycket pengar att jag kan köpa min egen laptop så att jag kan ladda ner picasa...Jag menar den datan jag har nu suuuuger!!! Men visst... Jag har ju varit sjuk så jag vill verkligen till skolan nu på måndag!!! ÅCA först men ändå.

TISDAG ÄR DET DAGS FÖR BLODPROV OCH RÖNTGEN!!!  Röntgen av handleden och handen och lite blodprov. Oj oj jag hatar nålar!!! Jag verkligen är jätterädd för att få en nål i mig...Jag ycker att jag borde vant mig sen när jag hade borrelia och hade dropp kanyler och blodprov men tydligen inte... Jag blir så aaarg!!! Jag vill inte ta nåt jäkla blodprov!! Och funkar salvan för att få det att kännas mindre?? Emla salvan är officiellt superdåålig!! Irritationen stiger...Ska hem till mamma idag, hon och min låtsaspappa hade städdag idag... Så jag ville verkligen inte komma hem tidigare!!

//Kram Josse <3

Skötarträff!!!!

Hej, skötarträff ikväll då! Vi ska börja öva inför vårfesten som vi ska ha nått datum kommer inte ihåg när.Men iallafall pappa och Samuel (lillebrorsan) var i sverige igår och köpte en STUDSMATTA!!!! Det är nått jag alltid var jätteavundsjuk på alla mina kompisar för att dom hade en när jag var liten men nu upptäckte jag att det inte enns(stavning) var särskilt kul mera:(

Jag måste! städa mitt rum men jag orkar inte det är så tråkigt och min hjärna kommer alltid med ursäkter som att nej men du hinner inte det är skötarträff ikväll elr, ooh jag blev plötsligt väääldigt sugen på att spela sims!

Ja det har väl inte hänt så mycket annars... ska droga lite sims kanske för jag hinner ju inte städa ;) haha
                                            
                                                                             /mvh Fia


Ps. vet inte vad som har hänt med hon där Josse
förresten... Ds.

Nya sötisar!

Hej sorry för dålig uppdatering men jag har drogat sims lite lätt. Det hände världens sorgligaste sak just. Jag hade adopterat en herrelös hund och den var världens bästa men innan jag han lära känna den så dog den p.g.a. loppor :'(. Blev asglad när hans spöke kom tillbaka dock :)

Har adopterat en ny hund också och den hette Molly men jag kallade henne hela tiden för Kelly så jag döpte om henne till det. Hon har blivit vuxen nu hon också :)

Har adopterat ett småbarn också och han heter Pontus och har lärt sig att gå och är halvvägs genom potträningen.





ny hundvalp!

Hejsan svejsan nu ska jag nog spela sims igen men om det är nån som vill hitta en enhörning, kom ihåg att kommentera det i mitt förra inlägg annars kommer jag inte skriva om det

släppte enhörningen fri förresten för jag kunde inte ha kvar den, det blir för mycket jobb. Dessutom kan jag inte ha kvar dn för min sim har att adoptera 6 hundar som livslång önskan och jag har redan en som inte är adopterad.

På tal om det adopterade jag en ny hund igår en valp, men den han bli vuxen. Har bild på den som både valp och vuxen. Kommer bild på han sen

Enhörning!!!



Hej jag stör mig på vissa saker i sims t.ex. Man har en sim med sagosökaren(har att adoptera en enhörning som livslång önskan) och man söker och söker efter en enhörning ( de kommer ibland vid en viss tidpunkt)men det kommer ingen. Sen har man en annan sim och ska bara titta om det kommer en på skoj, och då kommer det en ! kunde ju dock inte motstå enhörningen som kom den här gången och fusade för att få den.Kommer släppa ut den sen tror jag.


Men jaja vill ni att jag ska göra ett inlägg om hur man hittar en och adopterar den?kommentera isåfall!

                                                                     /mvh Fia (wow jag kom ihåg! )


Sims3 djurliv


Picasa

Hej, har laddat ner picasa nu så nu kan jag redigera mina bilder... kommer nog inte göra det dock. ska väl kanske gå ut och fotografera senare idag och möjligtvis jobba lite med Fengur och se om Flipi(han är skygg) vill hälsa, vet inte om jag hinner dock eftersom hovslagaren kommer hit och då kan jag inte ta in nån häst.

testade att göra ett collage:)! haha

Hoppbild

Jag har haft lite halvtråkigt i skolan idag ( wow det är det väl inge som har haft! )med tanke på att både Hanna och Josse var sjuka så var jag med Emilia, Senny och Simon. Det är ju inget fel med dem men eftersom jag var med dom nästan hela tiden förut och nu inte har varit det alls så kände jag inte att jag riktigt passade in och så. Med det menar jag inte att de var dom som typ frös ut mig elr nått liknande tvärtom men när man inte varit med dom på ett tag kändes det bara som om jag var den där lilla irriterande saken som ingen tycker om men ingen vill vara elak och be en gå därifrån.

Märkte just att tyglarna är väldigt lösa på den här bilden och att det ju faktiskt inte var Frökens bästa hoppdag den dagen detta fotades men jaja det är en bild iallafall ;)


skulle en header i den här stilen passa kanske med en bild på mig och Josse

SJUK!!!

Nu är man hemma för första gången på ett halvår... Inte speciellt kul kan jag tycka. En positiv sak med hela det här att jag får vara hemme med DJUREN!! :) Och sitta och lyssna på radio X3M ;)

Katten Ozzy sitter på en av våra högtalare här hemma och ser ut som en underbart fin katt. Tittar ut så att ljuset ligger rakt på honom. Ser ut som en ängel som kommit...I katt form? Ett perfekt foto skulle det bli om kameran skulle ha ett reserv batteri...Laddar det andra. Tudor (Hunden) ligger som en boll och sover lätt bredvid mig här i vardagsrummet. Kitty den andra katten är nere i mitt rum och sover på min sovsäck just nedanför fönstret/dörren. Sune den tredje katten ligger ute i en styrox låda (för katterna då) och sover, eftersom det är så varmt där inne.

Jag försökte ju också spela lite "Rollecoaster Revolution" imorse...Gissa hur det gick? BANA NUMMER 87 GÅR INTE ATT KOMMA FÖRBI!!!! OMÖLJIGT!!!! Det bara går inte.....

Mamma ska just komma hem på lunch och då ska jag äta, har inte kunnat göra det nämligen...Gått lite dålgit på den fronten... Men ja, nu har jag inget mer att säga för just nu så..

Kram Josse <3

Man gör bara samma misstag en gång... Eller?

Någon annan som stör sig på personer som hela tiden får dig att må dåligt och retar dig, och sen hela tiden ber om ursäkt?

Jag känner en sån person och nu känner jag att det räcker man kan inte bli förlåten om man inte bättrar sig efteråt! Det är ju en sån där sak som man lär sig på dagis, att man inte bara kan säga förlåt och göra om samma sak igen.

Man lär sig ju av sina misstag så då måste det ju vara med avsikt den femhundraelfte gången nån gör samma sak, eller? vad tycker ni?


Toblerone!

Jag fick just en toblerone av pappa som har varit i sverige( jag bor på åland). Då började jag fundera lite på varför det heter toblerone och jag frågade mamma om det är ett berg eftersom det är typ ett berg på förpackningen. När mamma inte visste gick jag in på Wikipedia och fick veta det för att han som "hittade på" toblerone hette  Theodor Tobler, så nu har man lärt sig något nytt!

Blev även lite rädd just då jag hade tagit bort en fästing från katten och satte den på bordet och glömde bort den. Precis när jag började skriva på det här inlägget kände jag att den krälade på min hand!:O
Jag hittade en kompaktkamera som jag vill ha, och har råd, med på elgiganten men p.g.a. att ingen hade ett kort att låna ut kunde jag inte beställa den:(
Kommer inte några bilder i detta inlägg p.g.a. att jag skriver det här på mammas dator.
//mvh Fia :)

Ööh...

Hejsan då! Tittade just på statistiken och inte riktigt nöjd! :(
Men det är väl så det blir när man inte orkar göra ett inlägg...
Jaja men det blir nog bra det där sen.


Vi hade "städdag" idag, snarare städtimme men ändå. Det går ut på att alla klasser ska hjälpas åt att städa skolgården. 1-3 plockar upp skräp och 4-6 krattar.

Och det går liksom inte att kratta med dom där krattorna, särskilt som man ska kratta sten,Var inte lite irriterande att se gruset flyga upp bara för att landa på samma ställe igen...

  //Fia <3

Bilder nu då! :)

tjuvfotade Josse lite haha!           Söta lillebrorsan ska bli fotograf!

                gillar denna bild :)
Inte allför bra bild på Fenkuren :)

Acceptera min dåliga fotoförmåga
Bilden på min lillebror och den mig själv är inte jag fotograf till dock


Hajsan!

Och ja jag skrev hajsan med avsikt!
Har ju varit och ridit idag och Josse var med och mamma fota lite. Gic dock inte så bra... red Fröken och hon har förut varit så att hon stannar och kickar och vägrar gå framåt, men hon har inte varit så nu på ett tag. Men ja nu var det ju publik (mamma & Josse) och då ville man ju inte gå framåt nej. Hon stannade MINST 5 gånger!
Gick inget vidare i hoppningen heller men jag älskar henne ändå :)
Gick lite med Fengur ( en av våra islandshästar ) och det gick helt ok utom att han blev lite stressad en stund.

Kommer lite bilder nu i ett skilt(stavning) inlägg då de inte har laddats klart än.

Gomorron!

Gomorron!

Man vaknar ju tidigt här ;) Mamma är redan på gång, duschat sminkat sig klätt på sig och är redan på väg ut för andra gången. Istortsett så det första Fia och jag gjorde nu på morgonen var att läsa recept för att sedan kolla vad vi skulle vilja laga. Efter det så drog Fia igång "Rollercoaster marathon" IGEN.... Hon är snart klarat spelet vilket bekymrar mig lite. Hon har spelat det i två dagar och hon är på level 73 av 99. Och jag har haft min mobil och spelat spelet i 2 ½ ÅR!!! Va f*n. Lite underligt tycker jag. Just så satt ju Fia och sjöng lite halvt bra. Sen vart det tyst och gissa vad som hände...Hennes mage sjöng med . Den bara : grrrmmm typ.

För övrigt var vi uppe till klockan tio i ett. Vi hade ju som ni vet....Varit på Skype och MSN. Medans vi bloggade lite. Nu sitter däremot Fia och gosar med den skillade kissen Sune. Som murklar.

Ja men hejsan Fia här! Ja det är ju så att jag har nått att erkänna... Jag drogar men bara en sak...ROLLERCOASTER!!!
haha!

Men det är ju som sagt ridning idag men den är ju först halv 5 så det hinner nog komma upp nått inlägg där emellan också, Sen så kommer det förhoppningsvis upp lite bilder efter ridningen då mamma SKA ta med sin kamera. Om hon inte glömmer den vill säga...

Så det är bara att hålla ut! Det kommer bilder...Nån gång!

Ja, man får ju alltid hoppas. Jag blir så sur på att jag fortfarande inte hittar kabelf*n. Jag stör mig på att det bara är så. Som sagt, mamma slarvade ju bort den. Okej det kanske var jag men vem bryr sig.. Det var ju hon som rotade sist så att..... Mycket text så man kanske borde "avrunda".....Matte usch...

/Mvh. Drogade Josse &
Sofia




RSS 2.0